lördag 9 januari 2010

Lördag 9 januari

Ingen bild idag, men ni kan ta Barbros bild från förra inlägget; sätt bara en svans på hunden! Och pilflätningar har jag inte i min trädgård, annars är det inte helt olikt.
Stickade t om 16 upprepningar igår. Var, liksom idag, uppe tidigt och eldade. Vaknade o kände att det var lite väl kallt inne för valparna. Sov ett par timmar på dagen igår, och så får det bli även idag. Så mycket stickat blir det inte!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Det händer inte mycket här heller, men jag har planerat att sticka lite på sjalen i dag.
Har massor att göra som vanligt, bl.a. måste jag beställa varor till skolan. Visserligen inget tråkigt göra, men det tar tid från stickningen.
Jobbet går bara bra, men oj vad trött jag blir. Somnade halv elva igår, har jag nog inte gjort sen jag var liten. Så mycket stickat har det inte blivit, tyvärr.

Barbro Heikinmatti sa...

Min semester är slut på måndag, då tar jag itu med fjolårets statistik. Suck. Lån, inköp, ekonomi, låntagare, språkfördelning, fack-, skön-, vuxen-, barnlitteratur... vår kommun och de två vi säljer tjänster till.

Visst vore det roligt att bara göra det som är roligt? Eller skulle man tröttna?

Marie sa...

Nä jag skulle då inte tröttna! Det finns ju hur mycket roliga saker som helst, så variationen kunde man inte klaga på :)

Unknown sa...

Inte jag heller, "vill-ha" önskelistan är hur lång som helst och det tillkommer bara mer.
Jag skulle gärna bara vilja sitta och sticka hela dagarna.