söndag 4 juli 2010

Lace Ribbon Scarf

Eftersom vi är så många som deltar i VM-stickningen, tänkte jag att vi väntar på att få det avklarat innan vi börjar med scarfen.
Vad sägs om att startdatum bir 12 juli?
Hör av er.

6 kommentarer:

Barbro Heikinmatti sa...

Äsch, jag har tjuvstartat, på en KIP i juni med Caprifools garn. Men jag har inte stickat så långt pga av en massa andra projekt, och nu blir det inget gjort eftersom jag SPINNER i TOUR DE FLEECE i tre veckor dygnet runt. Nå, nästan. Jag kan riva upp om ni är jättearga på mig...

Unknown sa...

Vi är absolut inte jättearga. Jag har knappt heller kunnat bärga mig.
Vi får se vad de andra säger, kanske väljer vi något annat.

Lillemor i Hummelsta sa...

Jag stickar gärna en laceribbon den 12:e, men jag har faktiskt tjuv-lagt upp för att testa stickstorlek eftersom jag aldrig stickat med bomullsgarn förr. Men vill ni stickat nåt annat så säg bara till. Har sån stickabstinens nu så jag stickar gärna dubbla projekt samtidigt.

Unknown sa...

Va! Har alla fuskat???
Nä, jag förstår er.
Då drar vi igång den 12:e om nu inte det är någon som har något emot det.

Lillemor i Hummelsta sa...

Jag bekänner brottet. Fast till mitt försvar vill jag säga att jag ville ha rätt stickor när det väl är dags att köra igång. En av mina knitpro stickor nr 3 gick av när jag stickade Harunin, så jag var tvungen att kolla om det var den storleken jag skulle ha. Så nu har nya införskaffats.

Barbro Heikinmatti sa...

Jag ville testa garnet. Jag är osäker på om jag hinner spinna det garn jag tänkte mig från början, och tvivlar också på att min blandning passar för en halsduk. Det känns strävt. Men Caprifools garn är mjukt och skönt.