måndag 14 juni 2010

Min Haruni är klar!!







Såå här är den! Som ni ser så har jag modifierat mönstret lite efter eget tycke. Denna varianten såg jag hos Viffla första gången och jag blev kääär.
Nu har jag gjort min egen och det känns bra. Med sin slätstickade kropp framträder spetskanten på ett fint sätt och får spela solo utan konkurrens.
Jag bjuder på bilder med kisse o allt.
Nu ska här stickas Laceribbon!!
Lillemor

8 kommentarer:

Unknown sa...

Oj, vad snygg den blev! Grattis!
Lace ribbon börjar vi med allihop samtidigt när alla är klara med sin Haruni. Hoppas du kan lugna ned dig lite, kanske har du något UFO hemma och sticka på så länge.

Lillemor i Hummelsta sa...

Ja herregud ja, vem har inte UFO:n.
Dessutom funkar inte vår skrivare längre och memorera hela mönstret verkar lite jobbigt. Förresten kan jag banne mig inte bestämma vilket garn jag ska välja. Nu vart det mycket!

Unknown sa...

Jag känner igen känslan, ibland blir det bara för mycket. Finna alldeles för mycket att sticka och för mycket garn att välja mellan. :)

Barbro Heikinmatti sa...

Åh vad snygg :) Den är verkligen vacker i den versionen. Vi är så duktiga allihop att det borde finnas medaljer att dela ut!

Unknown sa...

Håller med föregående talare.

Marie sa...

Jättefin!
Min Haruni är också klar, men pga ryggen orkade jag inte blocka vidare noga; tja jag började med varje 'virkad' slinga men insåg efter en stund att jag inte skulle orka med den ställningen ens om jag delade upp arbetet under dagen (innan den torkat) och tillsammans med alla negativa infon om min rygg o ev operation igår så SKET jag högaktningsfullt i blockningen o drog ganska rejält i den istället. Fotar nå'n annan gång, när det känns meningsfullt.

Unknown sa...

GRATTIS, vad kul att du har blivit färdig med din Haruni. Ska bli spännande att se resultatet.
Nu ska vi bara vänta in två till, så drar vi igång Laceribbon, eller?
Ska maila dem och se hur långt de har kommit.

Lillemor i Hummelsta sa...

Ska bli kul, jag längtar efter laceribbon istället för dom tråkiga sockorna som aldrig blir klara.